Kiszivárgott a FIFA 17 multiplayer játékmenete

2016-06-20 10:44:15

Sportjátékokból idén sem lesz hiányérzetünk és egy jó maroknyi programot az EA Sports részleg dob majd a kalapba kezdvén a sort a FIFA 17-el, aminek játékmenetét gondosan rejtegetik, valahogy mégis kiszivárgott egy többjátékos módról készült felvétel.


 

Évről-évre fejlesztgetik milliók kedvenc focis játékát, de áttörő ugrást még nem értek el a FIFA sorozattal. Talán idén ez másképp lesz, ugyanis a tucatnyi újítás között kiszűrhető egyik legizgalmasabb a kampány mód. Erről még az E3 során beszámoltunk, de mozgás közben már csak a Gamescomon láthatjuk a labdakergető szoftvert. Legalábbis ezt hittük, de egy szemfüles - és meg kell hagyni, bátor - rajongó felvett egy titokban levetített FIFA 17 gameplayt, amit nagy büszkén fel is töltött a verhetetlen videómegosztóra.

Az alább látható anyagot egy multiplayer meccs során rögzítették, viszont így is kitűnnek az olyan apróságok, mint a tökéletesre csiszolt fizika, mozgásanimációk és grafika. Utóbbi a DICE féle Frostbite motornak köszönhető, de a karakterek fizimiskáján ez még nem látszik, reméljük, dolgoznak rajta a fejlesztők szeptemberig.

vissza