Ki lehet a legnagyobb nyertese a Star Wars VII. részének?

2016-01-16 10:11:26

Lassan egy hónapja vetítik a mozik a 7. Star Wars-t, ami kapott hideget meleget, de mégis naponta megdönt egy filmes vonatkozású rekordot, tehát annyira borzalmas mégsem lett. De ki az, akinek a legjobban megérte a film, hiszen azt már tudjuk, hogy sok pénzt nem kaptak a színészek és a mozgóképen dolgozók.


 

Az új Star Wars-ban is - úgy, ahogy az előző részekben - csupa új tehetséggel ismerkedhettünk meg, de ki az, akinek bedurranhat a karrierje egy Star Wars film után, hiszen jól tudjuk, az eddigi két trilógia csupán 1-1, a jövőben hatalmas sztárrá avanzsálódott színészt tud felmutatni.

Az a nagy helyzet, hogy a fekete maszkos gonoszt játszó Adam Driver - akinek 2009-től kezdve vannak nagyobb szerepei - igen népszerű lett a producerek és rendezők köreiben. A 32 éves színész 2016-ban 3 db blockbuster filmmel jelentkezik:

-Silence

-Midnight Special

-Paterson

Olyan színészek mellett kap főszerepet, mint Liam Neeson, Joel Edgerton, Andrew Garfield, és mind három film rendezője is letett már valamit az asztalra, tehát tudják kivel érdemes együtt dolgozni.

A következő héten pedig az egyik legnépszerűbb amerikai esti showjának, a Saturday Night Live-nak lesz a hostja.

[embed]https://www.facebook.com/snl/videos/10153850955836303/[/embed]

 

Lehet, hogy ő lesz a következő Harrison Ford, vagy más oka lehet a szerepeltetésnek, te mit gondolsz?

vissza