Itt a Dark Souls nagy ellenfele, a NiOh - ingyen kipróbálhatod!

2016-04-27 16:09:45

Több, mint tíz éve ígérgetik a NiOh megjelenését, és ez idő alatt jó, ha láttunk 2 képet és fele ennyi videót. De hirtelen úgy tűnik, sokat haladt a fejlesztés, hiszen kaptunk egy két órás játékmenetet és egy letölthető demót!


 

A Dark Souls megmutatta, hogy a nehéz kihívásokat bőségesen a játékosra zúdító alkotásokban még ma is van lehetőség, és a Team Ninja fejlesztőbrigádja úgy gondolta, igaza lehet a From Software-nek, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy bedurranjanak NiOh játékukkal.

Nem csak egyszerű felélesztésről van szó - az eddig csak legendákban éltetett játékot illetően -hanem 2 óra játékmenet videóról, persze ez is untig elég lenne, de egyből kaptunk a PS4-exkluzív címhez egy ingyen letölthető pár órás demót. Tehát kijelenthetjük, hogy megemberelték magukat a készítők és végre öntenek egy kis friss vért a From Software játékaitól befásult piacra.

Sokak panaszkodtak a közel 4 gb-ot nyomó játékra, hogy szinte egy az egyben lemásolta a Souls játékok elemeit, csak picit átformálta azokat a keleti stílusjegyek és harcművészet velejáróival. De negatív visszajelzést kevesekből vált ki az alfa demóként szolgáló néhány óra, így bizakodva várhatjuk a megjelenési dátumot és a további infókat, amik ha nem is az idei de a következő E3-on biztosan megjelennek.

vissza
Legolvasottabb cikkek