Ismét kiszivároghatott a következő PS Plus felhozatal

2022-05-30 17:31:00

Új hónap, új PlayStation Plus szivárgás... Lassan be is időzíthetjük eme szokást minden hivatalos közlemény előtt. Történt ugyanis, hogy az Areajugonesnak köszönhetően ismét kiszivárgott a következő havi kínálat, mely ezúttal a verekedős játékok rajongóinak kedvez. 

A pletykák szerint júniusban nem kisebb címmel indít az előfizetés, mint a 2018-as God of War, de itt van mellette a Smash Bros Melee által ihletett Nickelodeon All-Star Brawl és a Naruto to Boruto: Shinobi Striker is. Ha ez valóban igaznak bizonyul, elég erős hónapot tudhatunk magunkénak a nyár elején.

A God of Wart úgy gondolom, nem kell bemutatnom senkinek, hiszen a skandináv mitológián alapuló epizód remekül fogyott, kétlem, hogy lenne bárki, aki ne ismerné. A Naruto to Boruto: Shinobi Striker szintén egy 2018-ban megjelent cím, a korábbi epizódokhoz képest azonban több energiát fektet az online verekedésbe, ahol akár négyen is megközdhetünk egymás ellen. A tavaly debütált Nickelodeon All-Star Brawl pedig lényegében egy Nickelodeon-karakterekkel tarkított Smash Bros. Melee olyan szereplőkkel, mint Spongyabob Kockanadrág, vagy épp a Tini Nindzsa Teknőcök.

Néhány nap múlva bizonyára a hivatalos bejelentés is megérkezik, meglátjuk, mi bizonyul igaznak a fent említettekből, de tekintve, hogy júniusban bújik új köntösbe a PS Plus, esélyes, hogy a Sony ezúttal nagyot akar alkotni.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek