Iris and the Giant – ingyen játék a GOG.com jóvoltából

2022-04-15 18:27:00

Az indie játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek napjainkban, és erre a különféle platformok üzemeltetői is rájöttek. Szinte minden szezonális vásáron külön kategóriát kapnak e, kisebb stúdió által fejlesztett, ám annál mókásabb projektek.

A GOG.com-on nemrég elrajtolt a The Indie Spring Sale, melynek keretein belül nem csak számos leértékeléssel, de egy újabb ingyen játékkal is gazdagodhatunk az Iris and the Giant személyében. Az akció 48 órán át érhető el, egészen pontosan április 17-én délután 3-kor ér véget. A kalandban keveredik a roguelike, az RPG és a CCG műfaj, a sztori pedig főhősünk, Iris pszichéjében zajlik, ahol saját szorongásaival néz szembe. Az egyedi játékmenet, a megnyerő dizájn, és a harcrendszer miatt több kritikus is magas pontszámmal illette.

A The Indie Spring Sale egyébként remek alkalom, hogy mélyre merüljünk az iparág legkreatívabb elméi által megalkotott történetben. Összesen több, mint 300 ajánlat várja a látogatókat, és olyan címeket szerezhetünk be akár 90%-os kedvezménnyel, mint a Disco Elysium, a Spiritfarer, a No Man’s Sky, stb.

vissza