Íme, a PS Plus Essential augusztusi kínálata

2022-07-28 17:40:00

Ismét itt egy hónap vége, és ez nem csak a fizetésnap közeledtét, de általában az előfizetések megújulását is jelenti. A PlayStation Plus tagság is e cipőben jár, és bár a már megszokott módon előre kiszivárogtak a listán szereplő címek, a Sony már hivatalosan is megerősítette a dolgokat.

Első résztvevőnk ezúttal a Yakuza: Like a Dragon PS4-re és PS5-re egyaránt, mely 2020-ban jelent meg, és mely az érkező 8. felvonás közvetlen előzménye, így nem is találhatnánk jobb alkalmat rá, hogy kipróbáljuk! A második ingyen játék a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remake (PS4, PS5), mely szintén 2020-ban debütált, és hamar a leggyorsabban fogyó darabbá nőtte ki magát a szérián belül. Tekintve, hogy az Activision és a Blizzard törölte a 3. és 4. felvonát újrakevert változatait, ez lehet a legnagyobb adag nosztalgia, amire szert tehetünk mostanság.

A sort a Little Nightmares zárja, mely előbbiekkel ellentétben kizárólag PlayStation 4-es verzióban érhető el. Egy furcsán hátborzongató, mégis aranyos indie cím, mely tavaly egy meglehetősen jó folytatást is kapott. 

A fenti három játék augusztus 2-ával válik elérhetővé az előfizetésen belül, a jelenlegi három címet addig van lehetőségünk bezsebelni.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek