Így játssz az eredeti Counter Strike 1.6-al mobilodon

2016-04-18 08:30:46

Több öreg játékot sikerült már portolni androidra, és a CS 1.6-ot csak különféle gagyi utánzásokkal tudták megoldani a hobbi programozók. Most itt van a hivatalos játék mobilos változata.


 

Pár éve még a fekete-fehér Snake-kel nyomtuk tégla telefonunkon, ma viszont 2006-os kinézetű akció játékokkal játszunk az okos készülékeinken. Nem csoda hát, hogy a nagy kiadók remek piacot láttak meg a mobil játékáruházakban és igyekeznek nagy erőkkel eladni régebbi címeiket. Nyilván sok fejlesztő nem lát fantáziát ezen a platformon (pedig a legnépszerűbb alkalmazásokat már több milliárd telefonra töltötték le!) így például a Counter Strike-ot sem játszhattuk még mobilon, leszámítva a vérszegény másolatait.

Most viszont Alibek Omarov programozó elérhetővé tette a CS1.6 kliensét okos telefonokra, amihez csak annyi szükséges, hogy a Steames könyvtáradban legyen a játék. Innen tölthető le az app és futtatható az egyetlen és eredeti CS 1.6. Telepítés előtt mindeképen olvasd el az útmutatót, hogy ne érjen meglepetés!

vissza