Idén nem lesz Assassin's Creed játék!

2016-02-12 09:14:16

Minket is szíven ütött az a hír, amit tegnap a Ubi blogon olvashattunk „Ez egy izgalmas időszaka az Assassin’s Creed-nek” címszó alatt.


 

ACS_SC_70_Reviews_ReachHighPoint_1444953341

Evidens volt, hogy minden évben érkezett egy AC játék és egyben remek lehetőség, hogy újra és újra átbeszéljük, miért is kéne szüneteltetni a sorozatot. Úgy tűnik, a Ubisoft is elérkezett arra a szintre, hogy belássa: tényleg kell egy év kimaradás a sorozatnak, hiszen az rosszat még nem tett egy sorozattal sem. Tegnap pedig bejelentették, hogy 2016-ban nem lesz szerencsénk a csuklyás manuszokhoz.

Említésre került, hogy ebben az évben kicsit átgondolják a sorozat jövőjét és lehetőségeit, mivel az AC:Unity bukása a kiadót és a fejlesztőket is érzékenyen érintette, de ami fontosabb, sokat tanultak a hibájukból, amit most a Syndicate sikerei után át lehet gondolni. Majd pár év múlva - vagy akár jövőre - újult erővel új koncepciókkal térhetnek vissza.

Unity-no-face

Emlékezzünk 2014-re és a mi drága EA kiadónkra, mit is szüneteltettek abban az évben? Bezony, a Need for Speed-et. És mi jött a játék helyett? Úgy-úgy, egy film. Ebben az évben pedig érkezik a mozikba december hónap 21. napján az Assassin's Creed film. Tehát egy-egy játékot ki lehet váltani és meg is lehet tartani a rajongótábort csupán egy filmmel. Persze reméljük, hogy az AC film kicsit magasabbra teszi a lécet az átlag hasonszőrű adaptációkhoz képest.

Lényeg a lényeg, nincs ok aggodalomra, csüggedni sem szabad, hiszen lesz AC tartalom ebben az évben, sőt megannyi izgalmas címmel rukkol majd elő a Ubisoft az év során. Alig várjuk!

Örülsz a szünetnek?

 

 

vissza