Hitman 3 – a hét főbűnre épülő hét részes DLC érkezik

2021-03-24 18:40:00

A Hitman széria legújabb tagja megjelenés óta töretlen népszerűségnek örvend, elég csak a rengeteg speedrun kísérletre visszaemlékezni... Az IO Interactive korábbi bejelentése alapján egyelőre nincs tervben újabb epizód fejlesztése, helyette a már beharangozott 007-es projektre fókuszálnak. A sorozat legifjabb tagját azonban kár még temetni, érkezik az első DLC, mely ráadásul 7 részben kerül kiadásra a 7 főbűnre épülve: kapzsiság, büszkeség, lustaság, bujaság, torkosság, harag, és irigység.

A kiegészítő új lehetőségeket, valamint a bűnökre épülő jutalmakat is tartalmaz, ráadásul egyes tételek egyedi tulajdonságokkal lesznek felvértezve. Az első csomag a kapzsiságra fókuszál, még e hónapban, 30-án megjelenik, és visszakalauzol Dubajba, elvégre a korábbi helyszínekből újragondolt Escalation-küldetésekről beszélünk. E részek külön-külön is megvásárolhatók 5 dollárért, de egyben 30-ért is beszerezhetjük a Seven Deadly Sins kollekciót. Mindegyikük egy-egy önálló évadként is felfogható, egyenként 4-6 hétig tartanak majd.

A kiegészítők természetesen ingyenes tartalmi bővítéseket is hordoznak magukkal, így a nem fizető játékosok is kivehetik részüket a buliból, az eszkalációkhoz és egyes szerződésekhez ők is hozzáférhetnek majd, de az Elusive Target és a kihívás-sorozat is folytatódik. A fizetős tartalommal első körben a videón is látható öltönyt, sétapálcát, illetve érmét tehetjük zsebre, de természetesen más egyedi jutalomban is részesülhetünk ezáltal.

vissza
Legolvasottabb cikkek