Hitman 3 – valaki 8(!!!) másodperc alatt teljesítette a dubaji küldetést

2021-01-25 18:12:00

Speedrunnerek mindig is voltak, és lesznek is. Napjainkban e tevékenység a játékoslét már-már meghatározó részének számít, és ha nem is követjük nap mint nap az ezzel kapcsolatos fejleményeket, olykor születnek egészen elképesztő eredmények. Egyesek a régebbi játékok újra és újra végigjátszásával nyújtanak megdöbbentő teljesítmény, mások azonban nemrég megjelent címek esetében is produktívak. Így van ez esetünkben is, ugyanis a Hitman 3 kevesebb, mint egy hete jelent meg, vannak azonban, akik kevesebb, mint 10 másodperc alatt jutottak túl a dubaji küldetésen... Igen, kevesebb, mint tíz másodperc, és többen is vannak... nem elírás!

Egy Wreak nevezetű fiatalembernek sikerült 22-én 9 másodperc alatt befejeznie a missziót, majd őt követte Der_Lauch_Linus 23-án szintén ennyi idővel, ő a második helyezett. Bár a döntő milliszekundumok száma nem tisztázott, vannak előnyei Wreak teljesítményének, mint például a jelmez viselése, mely ezen algoritmusban bónuszt jelent. Mindkettejük futását megtekinthetitek az alább beágyazott videókon:

Fogadni mernék, hogy most a közönség fele azon ügyködik, hogy ebból a 9 másodpercből még faragjon!

Időközben jött a fejlemény, a mai napon, 25-én sikerült felállítani egy 8 másodperces rekordot is! így a világelső jelenleg egy svéd fiatalember, Goron.

vissza
Legolvasottabb cikkek