Halo skinekkel erősít a Fall Guys

2022-06-15 17:38:00

A Fall Guys már megjelenése úta hatalmas, töretlen sikernek örvend. Többek között a folyamatos frissítéseknek, a pályaújításoknak, és a megannyi crossovernek köszönhetően számomra sosem tudott unalmassá válni. Az utóbbi időben ismét a csúcson jár a népszerűség, hiszen a csapból is az folyik, hogy június 21-től ingyenessé válik a játék, mely folyamat részleteiről alábbi cikkünkben olvashattok részletesebben.

Tekintve, hogy e jeles nap az Xbox konzolokra való megjelenés napja is, ünneplésképp újabb crossover eseménnyel rukkolt elő a Mediatonic, mégpedig a Halot alapul véve. Bár az előzetes előre kiszivárgott, a stúdió azóta hivatalosan is megerősítette az event június 30-i rajtját, melynek keretein belül egy Master Chief, egy Grunt és egy Brute skint is bezsebelhetünk, de felbukkant egy macskafüles Spartan sisak is.

Ne feledjétek tehát, június 21-től ingyenes modellre vált a játék, és bár a Steamen is elérhető marad, mindenképp szükségetek lesz egy Epic Games fiókra. Zárójelben jegyezném meg, hogy e napig folyamatosan újabb és újabb skineket szerezhettek be az in-game áruházban.

vissza
Legolvasottabb cikkek