Ingyenes modellre vált a Fall Guys

2022-05-16 20:17:00

A Fall Guys üzleti modellt vált, amikor június 21-én megérkeznek a játék Xbox és Nintendo Switch portok.

Azok a játékosok, akik már rendelkeznek a játékkal PS4-en és Steamen, egy Legacy Packot kapnak, amely egyedi kozmetikumokat tartalmaz, valamint hozzáférést a Fall Guy első fizetős battle pass-éhez (Season Pass néven), amely a jelenlegi ingyenes battle pass mellett lesz elérhető.

A fejlesztő Mediatonic lényegében visszaállítja a Fall Guys szezonjait is, mivel június 21-én kezdődik a "Season 1: Free For All" is, valószínűleg azért, mert a játék teljesen cross-play és cross-progression lesz a platformok között. Minden Fall Guys játékos tehát versenyezhet majd egymással, bejelentkezhet és folytathatja az előrehaladást, függetlenül attól, hogy PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series-en, Switch-en vagy PC-n játszik.

A Season Pass megvásárlásához egy új, Show-Bucks nevű valutát lehet majd használni, de a Mediatonic még nem árulta el, hogy mennyibe fog kerülni, és hogy a Show-Bucks hogyan fog viszonyulni a jelenlegi Kudos valutához, ami továbbra is benne marad a játékban.

Az új Season 1: Free For All frissítés emellett az "eddigi legzsúfoltabb és dinkább szezont" ígéri új kihívásokkal, jutalmakkal és egyebekkel.

A Fall Guys Xbox és Switch verzióját tavaly áprilisban halasztották el az eredetileg 2021 nyarára tervezett megjelenési dátumról, a Mediatonic akkor azt mondta, hogy "annyi új lehetőség van most a kezünkben", hogy nem tudták tartani az eredeti dátumot.

A játék eredetileg 2020 augusztusában jelent meg ingyenes PlayStation Plus-címként, de azóta - egy-egy ingyenes hétvége kivételével - €19,99-ért árulják.

vissza