GR: Wildlands - szezonbérlet, ingyenes PvP mód, grafikai beállítások

2017-03-03 22:53:45

Rengeteg részlet derült ki a játékot illetően.


 

Kezdjük talán azzal, hogy a Ubisoft nemrég felfedte a szezonbérlet tartalmát a világ előtt, mely nem csak két hatalmas bővítést, de az Unidad Conspiracy küldetéseket, a Peruvian Connection pakkot, frakció alapú felszereléseket, egy exkluzív bolíviai minibuszt, illetve több tapasztalat boostert is hoz magával.

Az első nagy tartalombővítés a Narco Road, melynek keretében a játékosok off-road versenyeken és egyéb kihívásokon vehetnek részt annak érdekében, hogy különféle kisebb csapatokba szivárogjanak be, likvidálják a vezetőt, ezzel kiderítve, merre van a nagyvad, El Invisible. Ez több, mint gy tucat új küldetést jelent, melyek összesen 4 tartományt érintenek majd, de új járműveket, fegyverskineket, és aktivitásokat is tartalmaz.

Egy másik nagy csomag a Fallen Ghosts, melyben egy evakuálási parancs keretein belül meg kell védenünk egy csoportot a Los Extranjeros elit zsoldosaitól. A Ubi szerint ez nagy mértékben próbára teszi majd csapatmunkánkat, amit egyébként új fegyverek és skillek segítenek majd fejleszteni.

Ami az ingyenes PvP módot illeti, néhány hónappal a megjelenés után érkezik majd és szezonális kihívásokat, 4v4 meccsekből összerakott eseményeket fog tartalmazni. Ezek természetesen jutalmakat is jelentenek a későbbiek során.

A Ghost Recon Wildlands Season Pass csomagja 40 dollárt kóstál, de a 100 dolláros Gold Edition részeként is megvásárolható. Bár sokallom e két csomagért a 40 dollárt, de reményeim szerint további bővítések is várhatók.

 

Mindemellett egy másik előzetes is napvilágot látott, melyben a PC-s verzió kerül reflektorfénybe. Számos technikai jellemző mellett a 4K felbontáson való 60 FPS sebesség is megfigyelhető, melyek mind-mind hozzájárulnak, hogy a játék jobban nézzen ki. HBAO+ (a szebb árnyékokért), volumetrikus fények, fű effekt és ezek mellett az Ansel is támogatott...

Érdekesség egyébként, hogy a bolíviai kormány vitatja a játékbeli ország ábrázolását a kábítószer-kereskedelem miatt, mely A Ubisoft-ra nézve jogi következményeket vonhat maga után. Nos, a cég eddigi legsikeresebb bétáján már túl vagyunk (túlszárnyalta a For Honor által felállított rekordot), és a teljes verzió március 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

vissza