Focizz mobilodon a Facebook minijátékával

2016-06-23 19:51:55

Az EB ideje alatt a Facebook kosárlabdás mini játékának mintájára elrejtett egy focis „alkalmazást”, így dekázó ügyességed tudod összemérni ismerősödével.


 

cost-per-reach-v1.8

Meglehet a Facebook egyeduralkodója lett az internetes közösségnek, hiszen az emberek legnagyobb százaléka itt kezdi a napot és itt is fejezi be. A platform szavatossága is garantált hosszú időre, mivel a civileken túl a sztárok, cégek is beszivárogtak a felületre. Ez azért fontos, mert a Facebook egy olyan reklámbevétel és látogatottság körforgását tudhat magáévá, ami verhetetlen. Tény, hogy a vállalat folyamatosan próbál újítani és olyan alkalmazásokat ötleteket felvásárolni, amivel egyeduralmát mindenre kiterjesztheti. Ha holnap bejelentenék, hogy a Facebook eléréséhez egy házon belül elkészített böngészőt kellene használni, a Google be is zárhatná hatalmas kapuit.

facebook-game

Legújabb rejtett kedveskedésük a focirajongók szívét érintik leginkább, hiszen az EB miatt a cég Messenger nevezetű alkalmazásában, rögtön az emojik mellett megtalálható különböző sportágak labdái közül, a kosárlaszti után a focilabda is valódi értelmet kapott. Ha valamelyik barátunknak elküldjük üzenetben majd „rákattintunk”, egy fehér háttérré változik a chat panel, aminek aljában ott tündököl kedvenc sportunk labdája. Ezután csak annyi a dolgunk, hogy a laszti alját megérintjük és mint dekázást imitálva folytatjuk a labda aljának paskolását ameddig csak tudjuk. Ha meguntuk, vagy már megdöntöttük haverunk állását kilépünk az opcióból és az eredményünket rögzíti az app. Minden különböző ismerőssel megkezdett labdamenet újabb páros tabellára vezeti fel elért pontunkat, vagyis a „bajnokság” ismerősök között zajlik. Két üzenet között jó időtöltés, próbáljátok ki.

vissza