Fallout 4 - 3 új fizetős DLC és Season Pass áremelés

2016-02-17 12:24:24

A tavasz beköszöntével nem csak a madarak kezdenek csicseregni, de a Fallout 4 rajongók is örülhetnek, ugyanis három friss, ropogós DLC ütheti a markukat, ha hajlandóak beruházni persze. A rossz hír, hogy ezzel együtt a Season Pass árát jócskán megemelik.

 

331-1-1447642803

Az első DLC márciusban érkezik majd és az Automation nevet viseli. Kapunk egy teljesen új küldetést és ellenséget, "The Mechanist"-ot, aki robothadseregével szeretne minket elpusztítani. A játékosok megépíthetik majd saját robotjaikat, hogy harcba szálljanak a mesterséges teremtmények gyárosával.  Mindez 10$-árba fog kerülni.

A második a Wasteland Workshop, egy kisebb kiegészítő, ami lehetővé teszi, hogy elfogjuk a Fallout teremtményeit, ketrecbe zárjuk őket és nézzük, ahogy harcolnak egymással. Igen, ez érvényes a Deathclaw-kra is. Csupán 5$, de többre ne számítsunk tőle. Áprilistól lesz elérhető.

A harmadik és egyben utolsó extra tartalom a legnagyobb. A Far Harbor egy teljesen új területtel szolgál, méghozzá egy misztikus szigettel. Itt kell megtalálnunk egy fiatal nőt és egy titkos synth kolóniát. Izgalmasnak hangzik és legyen is az 25$-ért. Erre azonban csak májusban csaphatunk le.

A Season Pass tartalmazza mind a három DLC-t és persze a jövőben érkezőeket is, azonban március 1-től az eddigi 30$-os ár helyett 50$-ba fog kerülni, ami jelentős emelés. Szóval, ha tervezitek beszerezni, még februárban javallott megtenni.

Hogy tetszenek a Fallout új kiegészítői?

vissza
Legolvasottabb cikkek