Érdekes témát dolgoz fel a Mafia III legújabb DLC-je

2017-07-26 18:59:32

Az előzetes nagy vonalakban mindent elmagyaráz, amit tudnunk kell a Sign of the Times-ról.


 

Bár sokan nem kedvelték a Mafia széria legújabb tagját, de be kell valljam, nekem okozott kellemes perceket. Tény, hogy két elődjéhez nem hasonlítható, de a Hangar 13 mentségére szóljon, hogy az elképzelés jó volt, csak a megvalósítással akartak problémák. Ha rajtam kívül is akad itt, aki jól érezte magát a '60-as években, itt az ideje újra elővenni!

Megjelent ugyanis a játék harmadik DLC-je, a Sign of the Times, mely minden platformra 10 dolláros áron szerezhető be az áruházakban. Konzolokon egy 1,1, míg PC-n egy 3 GB-os letöltendő tartalomról beszélünk, mely témaként egy zavart elméjű, erőszakos kultuszcsoportot helyez a középpontba. A szekta egy hallucinogén szert használ hívei "betöréséhez", kik ezután teljesítik a fejesek akaratát. Céljuk nem ás, mint igazságszolgáltatás New Bordeaux-ban.

Feladatunk természetesen nem más, mint a The Ensanglante (így hívatja magát a szekta) nyomára bukkanás, majd titkaik felfedése, mielőtt a pokol elszabadul a város területén. Több új funkció is segíti Lincolt a nyomozásban, a PS4 Pro tulajdonosok pedig egy új frissítéssel is gazdagodtak.

vissza