Elrajtolt a Fanatical tavaszi vására

2019-03-19 20:31:00

Bár a konzoltulajdonosok körében nem kavar akkora port egy-egy akció, legalábbis ami a Plus vagy Live Gold előfizetőket illeti, elvégre hetente megújuló akciókkal várják a tagokat, de elég ritka alkalom, mikor többszáz PC játékot értékelnek le egyidejűleg... Pedig most ez történt, elrajtolt a Fanatical Spring Sale, és nem kíméli a pénztárcánkat.

Első és legfontosabb tudnivaló talán (legalábbis annak, aki nem ismerné az oldalt), hogy Steam kulcsokról van szó, tehát egy fiókkal mindenképp rendelkeznünk kell, hogy aktiválhassunk a megvásárolt kulcsot a platformon. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a játékkiadóktól hivatalosan engedélyezett kódokról beszélünk, tehát teljesen legális.

A kínálat hatalmas, az akciók szinte véget nem érő sorban kígyóznak, de mielőtt fizetnétek, ne felejtsétek el érvényesíteni a FANATICAL10 kupont, mely extra 10% kedvezményt dob a kosárba, kivételt képeznek ez alól az előrendelések, a Star Dealek, valamint a bundle csomagok.

Nem csak régi, kisebb címeket zsebelhetünk be akciósan, de új, nemrég megjelent projektek is szerepelnek a palettán. A Devil May Cry 5 például most 20%-os kedvezménnyel vihető, a Far Cry 5 67%-kal olcsóbb, A Civilizations VI Gold Editionje pedig 69%-os leértékelést kapott. Ha ez nem volna elég, a Frostpunk most csak 18 euró, az Assassin's Creed Origins és a Blood Bowl II: Legendary Edition szintén, és itt a Hitman Game of the Year kiadása 10,69€-ért.

Az akciók végesek, lejárati idejük változó, így nem árt sietni! A vásár egyébként a hónap végéig tart, de egyes leértékelések már a következő néhány napban elavulnak.

vissza