E3 2016 - Mass Effect előzetes, amire egy világ várt

2016-06-13 00:00:32

Nem teljes értékű előzetesként adták el az új Mass Effect játék bemutatóját, de aki odafigyelt, sok mindent megtudhatott a 2017-re datált játékról.


 

Kevés szoftverhez készült az EA teljes értékű leleplezéssel és többek között a Mass Effect: Andromeda sem tartozik azok közé, amiket úgy igazán sikerült bemutatni. Arra viszont, hogy még inkább kíváncsivá tegyenek, képesek voltak egy két perces fejlesztői kommentárral egybekötött videóanyaggal, amiben ha minden igaz, elrejtettek néhány falatnyi játékmenetet is.

Monumentális galaxis kidolgozásán munkálkodnak a BioWare-nél, amiben megannyi bolygó, faj és feladat várja majd az oda tévedőket. Ha az anyagokat a végső játék motorja alatt rögzítették, akkor sokaknak kell majd konfigurációt frissíteniük, hiszen ha egy The Witcher 3 alatt is megnyekken a játékosok gépe, bele sem merünk gondolni, mi történik, ha egy végtelenségig csiszolt poligontengert kell megjelenítenie a vasunknak, amiből nem is csak egy, hanem több tucat van.

A fejlesztők egyébként készülnek valamivel, úgyhogy érdemes lehet minél előbb feliratkozni hírlevelükre, nehogy véletlenül lecsússz egy lehetőségről.

Ha szeretnél biztosra menni, foglald le most az első példányok egyikét a Konzolvilág boltjában!

vissza
Legolvasottabb cikkek