Dying Light 2 – késik az első sztori DLC, de még idén megjelenik

2022-05-12 18:24:00

Már eltelt néhány hónap a Dying Light 2 megjelenése óta, de a siker továbbra is töretlen, hiszen folyamatosan érkeznek hozzá a különféle kiegészítők és javítások, melyek több szempontból is igyekeznek javítani az amúgy sem lapos élményen. Korábban már beszámoltunk róla, hogy többek között fotó móddal és New Game+ lehetőséggel is előállnak a fejlesztők, melyek közül utóbbi már meg is érkezett.

Akkoriban egy roadmapet is közzétett a Techland, melyen meg voltak jelölve a különféle dolgok megjelenési dátumai is, ám ezen még júniusra volt ütemezve az első sztori DLC, egy nemrég feltöltött új kép azonban már szeptemberi debütálással emlegeti azt. 

A közlemény szerint az elmúlt néhány hónapban a közkedvelt funkciók hozzáadásán volt a hangsúly (pl. New Game+), de számos új funkció is bekerült a játékba. Azt is kiemelik, hogy jónius folyamán megérkezik az In the Footsteps of a Nightrunner fejezet is, mely nem csak tartalommal, de eseményekkel is bővíti a művet, mi több, a fotó mód is ennek keretein belül élesedik majd. A sztori DLC fejlesztéséhez és tökéletesítéséhez több időre van szükségük, de a tervek szerint még szeptemberben azt is megkapjuk. 

"Elnézést kérünk a késésért, de szilárdan hiszünk abban, hogy közösségünk, rajongóink és játékosaink megérdemlik, hogy igazán felejthetetlen élményekben részesüljenek. Célunk, hogy az első nagy sztori DLC megfeleljen az elvárásoknak azáltal, hogy az abszolút legmagasabb szintű élményt adja át." 

Aki egyébként addig nagyon unatkozna, érdemes lehet rákukkantania az első részre, ugyanis a Techéand jóvoltából most minden játékos, aki rendelkezik az alapjátékkal, ingyen frissíthet az Enhanced Edition-re.

vissza