Dying Light: Enhanced Edition-t ajándékoz a Techland

2022-05-05 22:24:00

A Techland bejelentette, hogy a mai naptól, május 5-től kezdve a Dying Light alapkiadásának minden tulajdonosa ingyenesen frissítheti azt az Enhanced Edition változatra, platformtól függetlenül. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvásárolnunk a játék egyes kiegészítő tartalmait, például a The Following bővítményt.

A fejlesztő a Twitteren keresztül osztotta meg a remek hírt. Minden játékos, aki az eredeti, 2015-ben megjelent Dying Light Standard Edition-t birtokolja, automatikusan átkerül az Enhanced Edition-re. Ez a játék fizikai és digitális változatára egyaránt vonatkozik a PC, Xbox és PlayStation konzolokon.

A most ingyenes DLC-k listáján szerepel a The Following című bővítmény, amely tartalmát tekintve önálló játékként is megállná a helyét, hisz egy teljesen új történetet, térképet és egyedi járművet tartalmaz. Emellett szintén ingyenes a The Bozak Horde (egy extra játékmódot ad hozzá), a Crash Test Skin Pack, az Ultimate Survivor Pack és a Cuisine & Cargo DLC csomag is. Utóbbi három leginkább skineket és új tárgyakat ad hozzá a játékhoz.

Az új ingyenes tartalmak eléréséhez el kell majd indítanunk a játékot, a főmenüben kiválasztani a "DLC Packs" opciót, és manuálisan letölteni az összes új tartalmat. Emellett a Dying Light Enhanced Edition jelenleg 60%-os kedvezménnyel kapható a digitális boltokban. Ha mindig is ki akartátok próbálni ezt a zombi-parkour akciómixet, valószínűleg most van itt a legjobb alkalom rá.

vissza