Doom - multiplayer trailer és a zárt béta időpontja

2016-03-10 11:07:34

A Doom olyan ikonikus széria, amely még a nem játékosok körében is ismert. A legújabb rész azonban nem csak véres és ijesztő szörnyekből áll majd, hanem egy remélhetőleg jól kivitelezett multiplayerből is. Ezúttal ebbe nyerhetünk betekintést.

 

14343389301

Hatalmas várakozás övezi a legújabb Doom-ot. A játék még a borítója ellenére is ígéretesnek tűnik. A feltevés bizonyítására a Bethesda kiadott egy új trailert, ami bemutatja a különféle multiplayer módokat, márpedig elég pörgősnek és izgalmasnak tűnnek. Van itt 4 játékos deathmatch, domination, freeze tag klán aréna, minden, amire a gamer népek csak vágyhatnak. Ha saját szemetekkel szeretnétek látni mindezt, az alábbi videót javaslom:

A zárt bétával kapcsolatban is igen érdekes információink vannak, ugyanis azok biztosan kapnak hozzá kódot, akik előrendelték a Wolfenstein: The New Ordert, a kiadó 2014-es sci-fi náci FPS-ét, illetve 2014 május 26 előtt szerezték be. Bővebb információkat a Doom hivatalos weboldalán találtok. A béta március 31-től április 3-ig fog tartani, PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt, a játék pedig május 13-án jelenik meg.

vissza