Dishonored 2 - gameplay és városnézés 1-1 videóban

2016-10-09 09:43:56

A Dishonored 2-t az utóbbi időben több köntösben is láthattuk már, ezúttal pedig 2 új videóban egy város megalkotását és rengeteg képességet láthatunk mindkét főszereplő előadásában.


 

A lopakodás, a káosz, az óramű kastély és sok más is felbukkant, most azonban egy új előzetes első felében ismét Emily bőrébe bújva ismerhetjük meg a settenkedés egy új szintjét. A közelharci talentumok mellett a Dark Vision, a Doppleganger, a Transposition, a Shadow Walk, a Mesmerise és a Domino is felbukkan. A videó második felében Corvo szerepét felvéve ugyanígy szemügyre vehetjük a Possession, a Chain Host, a Redirective Blink, a Wall of Light, és a Wind Blast képességeket.

Egy másik videó keretében Karnaca városának létrehozását tekinthetjük meg. Különböző, évszázadokat felölelő kultúrák ötvözésével egy élénk, sokszínű világot csodálhatunk meg valahol a világ végén. Bár bizonyos értelemben e polisz igencsak elüt az első részben levő Dunwall-tól, mégis hajaz rá. Nyomornegyed, különös tervezésű házak, ezüstbányák és az ikercsúcsú hegy mind-mind Karnaca részét képezik.

A Dishonored 2 november 11-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

vissza