Destiny 2 - teszt (PC)

2017-11-06 16:46:58

Megérkezett a várva várt Destiny 2 PC változata. Mint azt a többség el is várná, külön odafigyeléssel készítették el az asztali gépekre szánt változatot. Ez főleg a grafikában és az egérre is átdolgozott irányításban tűnik szembe elsőnek.

Ajátékon egyáltalán nem érződik, hogy portolták volna, az első tesztem során magas beállításon 4K felbontásban szinte végig tartotta a sokak által elvárt 60 fps-t egy GTX 1080-al, míg a második tesztben közepes beállításokon 1080p-ben 50-60 között futott egy GTX 1050-el.

destiny 2

Történetünk egy világot meghódító erő megállításáról szól. A prológusban meg tudjuk, mire lehet képes karakterünk, majd ezt rövidesen el is veszik tőlünk és a nulláról kell felépíteni az ellenállást és visszanyerni a fényünket. A játék bolygókra osztott nyílt terekből áll, melyeket szabadon felfedezhetünk, rajtuk számos lehetőséggel. A küldetések elfogadása után viszont egy kicsit lineárisabb úton kell végigmennünk.

destiny 2

A történet befejezése után lehetőség van tovább fejleszteni erőnk szintjét különféle módokon, mint PvP, csoportos eventek, strike-ok, nightfall (ezek különféle nehézségű PvE kihívások) és a nemrég érkezett raid, amely rengeteg türelmet és koncentrációt igényel. Az endgame fejlődés bizonyos szint után stagnálni kezd és csak a hetente adott kihívásokból tudunk jobb felszerelést szerezni. Ez szerintem kicsit eltántoríthatja azokat, akik hajlandóak lennének napokat farmolni a fejlődés céljából.

destiny 2

Összegezve egy szolid játékot kaptunk, amely a nem hardcore játékosok számára is élvezhető, átlátható. Előreláthatólag kettő kiegészítő érkezik a játékhoz, amelyre nagyon is szüksége van a jelenlegi tartalom kevéssége miatt.

vissza

Destiny 2

90 %