Dark Souls 3 - kilátszik a guggoló karakterek ülepe

2016-04-04 14:17:15

A Bandai szupernehéz játéksorozatának 3. részét több ezer játékos várja, páran viszont már hozzájuthattak a tesztpéldányokhoz így az első értékelések mellett a bugokra is fény derült. Íme a legviccesebb: ami guggoló karaktereket hoz kellemetlen helyzetbe.


 

Ritka vicces bugra lettek figyelmesek a Dark Souls 3 első játékosai. Tudniillik a játék során a karakterek nem egyszer guggolni kényszerülnek, hogy az interakciót sikeresen végrehajtsák. Csakhogy valamiért a ruha nem követi a test vonalait, inkább beleolvad a guggoló hátába, így akarva akaratlanul kivillan a szerencsétlen ülepe.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Ez a fajta bug először tényleg a vicces kategóriába sorolható, de gondoljunk csak bele, ha huzamosabb ideig kell úgy játszanunk, hogy a térdre rogyott karakterek feneke kilátszódik, mégis milyen élményben lesz részünk? (Sikítva röhögősben? - V)

Vélhetően nem befolyásolta az első kritikák íróit az ülepmutogatás, hiszen impresszív számokkal lett gazdagabb a DS3. Itthon április 12-én jelenik meg a program, amit érdemes lehet előrendelni azoknak is, akik az előző két epizódot sem bírták kipörgetni.

vissza