Call of Duty: Black Ops III - Free Run mód

2015-10-19 21:38:08

Nagyon pörögnek az események a Call of Duty széria legújabb, készülő része, a Black ops III körül. Természetesen zombi-mód is dukál hozzá, ahogy már megszokhattuk. Erről sem egy előzetest kaptunk már, mi több, a gyűjtői kiadás is elég terjedelmes lesz. Ezen trailer-ek szinte mindegyike egy új pályával együtt mutatkozott be. Aztán jött a Shadows of Evil, mely egy kooperatív játékmódot kínál és a Cybercore: Martial, mely pedig különféle kibernetikus képességeket sorakoztat fel.

Most pedig egy videó keretében megcsodálhattuk a Free Run módot, melynek lényege, hogy a különféle akadálypályákat minél gyorsabban teljesítsük. Fő feladatunk az akadályokon át, illetve ezek közötti ugrálás, futás, de nehezíti feladatunkat, hogy sokszor a sok akrobatikai mozdulat közben kell célpontokra lőnünk. A cél, hogy minél gyorsabban teljesítsük a pályákat. Viszont érdemes megjegyezni, hogy nem csak az ügyetlenkedésből kifolyólag kaphatunk időbüntetést, hanem a lőszerpocsékolásért is.

A Call of Duty: Black Ops III november 6-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, ám utóbbi két platformra kampány mód nélkül kerül kiadásra a játék.

vissza