Battlefield 1 - a DICE eddigi legnagyobb rajtját produkálta

2016-11-07 20:51:16

A DICE által kiadott grafikon egy halom számot tartalmaz az első világháború első 10 napjával kapcsolatban. Rekord született, bár nem nagy a különbség!


 

A naponta aktív játékosok száma alapján a Battlefield 1 a DICE eddigi legnagyobb rajtját produkálta. Bár semmilyen pontos információt nem hoztak nyilvánosságra, annyit elmondtak, hogy a megjelenés hetében a 4. rész előtt bukdácsolt. Összesen 59 millió órát töltöttünk a játékban, ebből 9 milliót az új, Operations módban. 32 millió battlepack-et értünk el és 1,6 millió Behemoth-ot hívtunk az ellenségre. A Scout kés bizonyult a leghalálosabb közelharci fegyvernek, míg a lovak a legtöbb katonát elpusztító „járműnek” (5,8 millió). Arról nincs adat, hogy hányszor zuhant le a zeppelin vagy hányszor idézett elő halálos tornádót, de az EA honlapján további statisztikákat is találhattok.

Az eladott példányok tekintetében sincsenek adataink, de egy elemző szerint úgy 16,5 milliónál járhat a Battlefield 1. Érdemes az elkövetkezőkben is játszani, hiszen érkezik a rent-a-server funkció, a hardcore szerverek, a custom game, illetve Suez néhány ponttal bővítve lesz conquest módban.

Partnerünktől az alábbi képre kattintva rendelhetitek meg a játékot.

battlefield-1-árak-konzolvilág-576

vissza