Az új Homefront - távirányítós kis tankkal

2016-03-02 17:20:13

A gyűjtői kiadások rajongói most kezdjenek félrerakni a Homefront legkomolyabb kiadására, hiszen abban lesz egy távirányítós kis tank, ráadásul a játék is izgalmasnak tűnik.


 

Minden nagyobb franchise soron következő játéka kap többféle fizikai kiadást, ezek közül a legbeváltabbak: az alap lemezes kiadás, a valamilyen promó cuccal megtömött közepes pack és persze az aduász, amibe általában egy tökéletesen kidolgozott műanyag figura kap helyet számos apróság mellett.

A Homefront esetében azért furcsa, hogy az elmúlt idők legkomolyabb gyűjtői csomagjáról beszélünk, mert csupán egy játék készült ilyen címmel az is évekkel ezelőtt egy olyan kiadó égisze alatt, akik mára csődbe mentek és az ominózus első rész sem kapott akkora elismerést - ami megjegyzem a 4 órás kampánynak volt köszönhető.

afd438cbfcdf3df745939d8847bc75d0-1200-80

Mégis, a Deep Silver komolyan gondolja a visszatérést és nagyon biztosnak látszik a dolgában, hiszen a Homefront: The Revolution Goliath Edition tartalmazni fog - a sok izgalmas cuccon kívül - egy távirányítós 6 kerekű tankot. Ez pedig nem kis vállalkozás a kiadó részéről. A tank, ha minden igaz, igen nagy távolságon belül irányítható, működő lámpákat találunk rajta és egy ezeknél is izgalmasabb ágyút, amit reméljük, lehet majd használni.

A „sok izgalmas cuccon” belül gondoljunk egy 32 oldalas artbook-ra, egy fém DVD tokra, és persze exkluzív játékbeli tartalmakra is.

HomefrontTrailer-

Magáról a játékról annyit tudunk, hogy bár nem csili-vili, de több mint 30 óra singleplayer tartalommal érkezik, egy remélhetőleg izgalmas történettel.

Te szívesen kipróbálnád ezt a tankot?

 

vissza
Legolvasottabb cikkek