A The Last of Us Part II már nem lesz egy évadba sűrítve

2023-03-13 17:50:00

Az éjszaka vetített kilencedik epizóddal véget ért az HBO Max The Last of Us sorozata, mely teljes egészében feldolgozta az első játékot. Bár a Pedro Pascal-féle produkcióhoz már be van rendelve egy további szezon, olybá' fest, az már nem fogja lefedni a teljes Part II-t, legalábbis Craig Mazin a GQ-nak adott interjújából ez derül ki.

A feltett kérdésre, hogy a második évad teljes egészében feldolgozza-e majd a második játékot, Mazin nemmel felelt. Aggodalomra azonban nincs ok, a projekt társalkotója, Neil Druckmann elmondta, itt több, mint egy további évadról van szó, bár pontosan nem fedte fel, hányról. A főbb cselekmények sokaságát tekintve valahol érthető, hogy a második etap nem sűríthető bele egyetlen évadba, hiszen már csak játékidejét tekintve is a duplája elődjének. Ja, és nem csak Ellie, de Abby szemszögéből ugyanúgy fel kell dolgozni a produkciót...

Mazin egyébként szót ejtett e perspektívaváltásról is: lesznek dolgok, amik különböznek majd a játéktól, lesznek, amik megegyeznek azzal, és lesznek, amik gazdagítanak, hozzáadnak a történethez. 

Aki esetleg nem szeretné kivárni a második évadot Ellie és Joel párosa nélkül, annak elmondanám, hogy e hónap 28-án érkezik a The Last of Us Part I PC-s portja, melynek rendszerkövetelményeit nemrég hozták nyilvánosságra.

vissza