Mike Tysonnal is szétverhetünk mindenkit

2016-01-21 19:21:04

A vegyes fogadtatású 2014-es EA Sports UFC idén folytatja pályafutását, de csak a kurrens-gen konzolokon.


 

Kinek mi jut eszébe az EA Sports játékokról, első körben lehet, hogy az igényes marketing és dobozdesign, aztán a FIFA sorozat, majd a hajdanán szép napokat látott NBA játékok és természetesen az NHL, NFL meg társaik, de nem szabad elfelejteni azért nem csak ezekből a jól bejáratott sorozatokból él az EA Sportokkal foglalkozó részlege (de) hanem számtalanszor voltak olyan innovatív kikacsintgatásaik (innovatív, persze) amikkel beírták magukat a történelembe.

Az egyik ilyen próbálkozás a két éve útjára bocsátott UFC játéksorozat, hogy micsoda két éve, hát hogy a fenébe sikerült egy évet kihagyni? Úgy kérem, hogy nem voltak elájulva a népek az EA verekedős játékától: inkább ment mindenki WWE-zni, így nem nyúltak nagyon a projekthez, legalábbis nem kapkodtak vele, szépen apránként fejlesztgették és remélhetőleg jobb lesz, mint elődje. Csupán több bevethető technikára, mozgásanimációra, reálisabb fizikára és élethűbb sérülésmodellre lenne szükség, amit az Ignite - nagyszerű EA grafikus motor találmány sport játékokhoz - talán lehetővé is tesz.

Persze simán megeshet az a „véletlen” is, hogy egy NBA 15-höz hasonló hulladékot dobnak elénk, de legalább megint elmondhatjuk, hogy a marketing csapat csúcson volt, hiszen érkezett egy nagyon menő előzetes Mike Tyson box legenda főszereplésével, hiszen sikerült megnyerni a celebet, hogy verekedhessünk vele is a UFC világában.

Az a fura még, hogy egyből két Mike Tyson-t kapunk, lesz egy 80-as évekbeli karakterünk és egy kicsit átszabott mai Mike Tyson a 90-es évekből. (Ebből melyik volt a füles? - V)

Jópofa ötlet, hogy kiöregedett sportolókat is szerezzünk meg leanimálásra, de neked elég ennyi a játék megvételére?

 

vissza