Angliában már el is fogytak az Xbox One S konzolok

2016-08-02 09:14:37

Még az Xbox angliai marketingese is meglepődött az új konzoljuk eredményein, hisz a GAME és az Amazon internetes boltokból mind elfogytak az új gépek.


 

Mától kaphatók hivatalosan az Xbox One S 2TB-os változatai, amik kisebbek, 4K-sabbak és erősebbek az elődnél. Úgy tűnik, ez már elég ok arra, hogy egy 120 ezer forintos konzolt megvásároljanak annyian, hogy a megjelenés előtt elfogyjon a legnagyobb angliai online boltokból, ugyanis az Amazon és a GAME hálózatok arról számoltak be, hogy nagyon hamar elkapkodták az Xbox One S-t.

xbox_one_s1 árak

Az Xbox Games marketingesét, Aaron Greenberget meg is lepte az eredmény, hisz az elsők között értelemszerűen ő értesült a váratlan fordulatról. Persze nyugaton komolyabb kampányt kap a Microsoft konzolja, itthon elég, ha a parasztvakító PlayIT „videós-show-t” elmókolják és gondolkoznak, milyen felesleges dologba nem öntöttek még kellő mennyiségű zöld papírfecnit. Az eredmények pedig a béka ülepe alatt, hiszen köztudott, hogy bár a hazai piac kicsi, de a vetélytárs konzolja komolyabb erőfeszítés nélkül behúzta országunk gamereit.

Kíváncsiak vagyunk a PlayStation Neo fellépésére és eredményeire, addig is keressük az állunkat az angliai meglepetés után.

vissza