ALERT! Az Activision is kihagyja az E3-at!

2016-03-03 11:32:28

Előző hónapban az EA jelentette be, hogy idén mégse lesz standja a rendezvényen, most pedig az Activision követi őket a sorban.


 

Ez EA pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy idén közvetlenül az E3 előtt (mind időpontban, mind helyszínügyileg) megrendezik saját showjukat, az EA Playt. Már akkor sejteni lehetett, hogy nem ők lesznek az utolsók, akik leiratkoznak az E3 kiállítói közül.

maxresdefault-14-900x450

A sorban rögtön az Activision követi őket, akik bejelentették, hogy a rendezvényen kint lesznek, de nem költenek idén standra. Pedig az Activision mindig valami monumentális dologgal várta az éppen feléjük járkálókat, és irreális pénzeket költöttek arra, hogy övék legyen a leglátványosabb stand Los Angelesben.

Egyébként a PlayStation-el karöltve fogják képviseltetni a játékaikat, amik közül a nagy hangsúlyt tizenharmadjára is a Call of Duty kapja.

Aki azon aggódik, hogy unalmas lesz az E3, annak van egy vigasztaló hírünk: a Bethesda már aláírta a papírokat, így biztos, hogy kint lesznek a shown és azt is tuti, hogy összehoznak egy felejthetetlen konferenciát pont úgy, mint tavaly.

 

vissza