AC: Odyssey - Legacy of the First Blade előzetes érkezett

2018-11-27 21:12:00

A Ubisoft nem vár tovább, kiadták a Legacy of the First Blade, az Assassin's Creed Odyssey első DLC-jének előzetesét. A kiegészítő tartalom három részre bontva kerül a játékosok elé. Az első epizód a Haunted címet kapta, történetét tekintve pedig Alexios/Kassandra találkozását meséli el a figurával, aki először viseli a széria ikonikus rejtett pengéjét.

Az előzetes mellesleg több információt is tár a rajongók elé, nem utolsó sorban társaink, valamint ellenségeink arcát. Ha visszaemlékeztek, az Assassin's Creed II-ben találkozhattunk Dariusszal, Xerxész fiával, aki az első ismert, rejtett pengét viselő emberke. Majdnem 10 évvel később újra összefutunk vele, elvégre nem láttuk, mióta Ezio feltárta a sírját.

A videóban egyébként egy új ellenséges csoport is feltűnik, kik főhősünkre vadásznak a sztori során. Egyes tagok az Origins Ősök rendjéhez hasonló maszkot viselnek. 

Az emlegetett Haunted tehát december 4-én érkezik, a Ubisoft pedig korábban elhintette, hogy az epizódok nagyjából hat hetente kerülnek kiadásra, így a másodikra (Shadow Heritage) januárban, míg a harmadikra (Bloodline) február végén/március elején számíthatunk. Az Odyssey második fő DLC-je, a The Fate of Atlantis szintén három részre tagolva kerül megjelenésre. Mindkét csomag előtt egy kisebb, The Lost Tales of Greece címre keresztelt expanziót kapunk.

vissza