A Titanfall 2 még féláron sem kell senkinek...

2016-11-20 10:48:02

Valószínűleg az EA sem gondolta komolyan, hogy az idei két nagy akciójátéka között mindössze 1 hetet ad a játékosoknak. Ha mégis bíztak balga modelljükben, akkor most biztos elkeserednek.


 

Az EA idén nagy falatot akart a játékosok pénztárcájából kiharapni - nem titkolt céljuk az volt, hogy az új CoD vásárlóit átcsábítsák a Titanfall 2-es táborukhoz, ezzel végzetes szúrást ejtve az Activision szívén. De ahogy azt már jó előre sejteni lehetett, aki másnak vermet ás, maga esik bele...

Bár a Titanfall 2 egy nagyszerű játék lett - talán még a CoD-nál is jobb - sajnos eladásokban és a népszerűségi táblán sehol sincs. Az kiadó pedig egyedül a leértékelés eszközeihez tud nyúlni, de sokat ez sem segít már szegény titánokon.

Tesztünket a képre kattintva elolvashatod, lejebb görgetve pedig megtudhatod milyen módszerrel juthatsz hozzá a játékhoz majdnem féláron!

 

titanfall2-teszt-kritika-gamespace

Három héttel a megjelenés után az Xbox Live előfizetők 36 dolláros áron kaparinthatják meg a szoftvert, de az EA saját PC-s boltjában (Origin) is közel 50%-ot is le lehet faragni az árból. A boltban jelenleg 33% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a játékot, ami azt jelenti, hogy 60 dollár helyett csupán 40 pénzt kóstál, csakhogy a 40 dollárt tovább tudjuk redukálni a TITAN20 kedvezménykóddal. Ez további 20%-ot emel le a játékról, így aztán a fizetéskor az már csak 33 dollár lesz.

A Titanfall 2 megjelenésének napjain még a Top 5 legnépszerűbb játékok között is feltűnt, most viszont egészen a 23. helyre csúszott vissza az Microsoft Store adatainak alapján, tehát a nagy kedvezményeknek különösebb hatása nincs a vásárlókra, ami az átgondolatlan üzleti modellt csodálva teljesen érthető.

Te megvásárolod a jelenlegi akciókkal a játékot, vagy köszönöd, inkább megvárod, amíg unalmas lesz a BF1?

vissza