Lezárták a The Witcher sztorit, indulhat a Cyberpunk 2077-é

2016-04-25 19:00:54

A tavalyi év egyik legjobb RPG-je egyértelműen a CD Projekt RED gyermeke volt, akiktől 2013-ban kaptunk egy lélegzetelállító Cyberpunk 2077 teaser-t. A PAX East esemény során, az iDigitalTimes-os kollégák kaptak néhány választ az utóbb említett játékkal kapcsolatban.


 

„Politikailag korrekt válasz a kérdésre, hogy szomorú, de igen” - ez volt  Jose Teixeirának, a CD Projekt RED munkatársának válasza arra a kérdésre, hogy tényleg lezárták-e Geralt kalandjait. „De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy már mindenki tűkön ül a Cyberpunk 2077 miatt” - folytatta Jose.

A fejlesztők 3 év alatt szinte semmit nem árultak el az izgalmas sci-fi RPG-ről, aminek az oka, hogy nagy erőkkel fejlesztik a programot, viszont még nagyon kevés az a tartalommennyiség, amit érdemes lenne a nagyközönség elé tárni és nem akarnak senkit oktalanul „hergelni”.

 

„A The Witcher 3-nál nagyon hosszadalmas folyamatot vett igénybe a népszerűsítés, és a játék kiszakítása a hardcore RPG gamerek köréből. Ellenkezőleg a Cyberpunk 2077-nél, amihez egyetlen korai előzetest tettünk közzé, de annak lavinaszerű terjedése minket is meglepett. Az emberek pedig nagyon rákattantak” - mondta Jose.

Elárulta továbbá a vizuális effektekért felelős kolléga azt is, hogy jelenleg minden munkatársa a saját képességeinek és rendszerének fejlesztésén dolgozik, hogy a következő játékuk olyanra sikerüljön, amilyennek anno megálmodták. Majd hozzátette, hogy „Én nagyon szeretem a lovagkori RPG-ket és a The Witcher 3 fejlesztését is élveztem, viszont a Cyberpunk 2077 valamilyen oknál fogva sokkal inkább megfogott, úgy érzem, ebben hatalmas lehetőség van.”

Reméljük az E3-on képviselteti magát a lengyel csapat legújabb játékával, amiben mi is sok lehetőséget látunk.

vissza