Itt az A Plague Tale: Requiem legújabb előzetese

2022-06-13 17:49:00

Mint az egyjátékos, történetközpontú játékok rajongója, engem jó érzéssel tölt el, hogy az A Plague Tale-hez hasonló címek is kapnak folytatást. Mikor tavaly júniusban bejelentették, hogy Amicia és Hugo kalandjait egy teljes értékű második epizódban viszik tovább, majd kiestem a székemből. Persze, sokan mondják, hogy nem AAA cím, de takarékos indei-nek sem lehetne nevezni, elvégre csodálatosan festett már az első epizód is, az Xbox & Bethesda Showcase során fellibbentett előzetes alapján pedig a Requiemnek sem lesz oka panaszkodni.

Amicia és Hugo története ott folytatódik, ahol az első felvonásban véget ért, tehát újra a 14. századi Franciaország mocskán vágtázhatunk keresztül, bár az előddel ellentétben úgy fest (és az előzetes címe is ezt sugallja), Amicia most már a legkevésbé sem ártatlan, és bár gyötrik a gondolatok a gyilkosságokat illetően, egymás után dönti ki az inkvizíció katonáit. 

Az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátuma egyelőre homályos, de az ígéretek szerint még indén debütál, és első naptól fogva az Xbox Game Pass részét képezi majd.

vissza
Legolvasottabb cikkek