A NETGEAR négy terméke is a CES 2018 innovációs díjazottjai között

Arlo Pro 2 biztonsági kamera, Arlo biztonsági fény, Nighthawk mobil router és Insight App fejlesztéseket díjazták

2018-04-15 01:24:00

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártójának négy terméke is megkapta a CES® 2018 Innovációs Díját. 

A NETGEAR termékeket a mérnöki tervezés, esztétikum és a felhasznált anyagok minősége, valamint a funkcionalitás és ár-érték arány alapján választották ki.

  1. díjazott termék: Arlo Pro 2 vezeték nélküli kamera

Az Arlo® Pro 2 díjnyertes funkcióival a világ legnagyobb számba eladott biztonsági kamerája lett, amit a Netgear folyamatosan, az ügyfelek elvárásainak megfelelően fejleszt. Az Arlo Pro 2 szemmel tartja otthonunkat, miközben éles, 1080p HD minőségben rögzít. Bárhova, kül- és beltérre egyaránt telepíthető, mivel 100% -ban vezetékmentes és időjárásálló. A legújabb Arlo újratölthető akkumulátorokat is kapott, kétirányú hangtovábbítással és 110 decibeles szirénával is rendelkeznek. Az éjszakai felvételt, a fejlett mozgásérzékelést és a megfigyelési zónákat, valamint a hangalapú figyelmeztetéseket is támogatja, hogy minden pillanatot rögzíthessünk. Hét napon keresztül, a felhőben tárolja el a felvételeket, illetve megvásárolhatjuk a 24/7 órás folyamatos rögzítési módot is hozzá. Az Arlo Pro 2 biztonsági kamerarendszer két kamerával és egy bázisállomással 200.000 forint javasolt végfelhasználói áron érhető el.

  1. díjazott termék: Arlo Security Light 

November 8-án, amikor az Arlo® Security Light, a teljesen vezeték mentes világítás bemutatkozott, egy olyan eszközt prezentált a Netgear, ami időjárásálló – vízálló -, LED alapú és kültéren is javasolt a használata. Bármi is történik az otthonunk körül, az biztosan látható lesz. Az eseményhez illeszkedő színben és fényeffektel is működhet, az Arlo applikációval bárhonnan vezérelhetjük. Időzíthetjük is, hogy mikor kapcsoljon ki és be. Az Arlo Security Light és az Arlo biztonsági kamerák együtt is tudnak működni. Ugyancsak csatlakoztathatjuk az Arlo fiókunkat az IFTTT-hez, így személyre szabott beállításokat is készíthetünk. A még egyszerűbb kezelésért, csatlakoztathatjuk az Arlo egységet az Amazon Alexa rendszerhez, melyet ezek utána hangvezérléssel is irányíthatjuk. Az Arlo Security Light 2018 elején lesz elérhető a kiskereskedelmi forgalomban.

  1. díjazott: Nighthawk® LTE Mobile Hotspot Router

A Nighthawk® LTE Mobile Hotspot Router az első 5G képes mobil hotspot router, ami hihetetlenül gyors akár 1 Gbps letöltési sebességre képes, gyakorlatilag bárhova is megyünk, ezzel a sebességgel nyugodtan streamelhetünk, vagy fájlokat is megoszthatunk. Tökéletes útitárs, akár 20 WiFi eszköz is csatlakoztatható rá egyidőben. Amikor megérkezett a célállomásra, elküldhetjük az út során készített munkáinkat egy külső WiFi vagy Ethernet hálózaton keresztül, így amennyiben mobilinternetünk nem korlátlan, spórolunk is. Egy teljes nap üzemidővel rendelkezik, a JumpBoost segítségével pedig tölthetjük az okostelefonokat és a kis hordozható USB-eszközöket akkor is, ha nincs elektromos csatlakozó a közelben. Szülői felügyelet is van rajta, így mindegyik csatlakoztatott eszközön szűrt tartalmakat és weboldalakat böngészhetünk.

  1. díjazott: NETGEAR for Business Insight App 

A NETGEAR Insight ™ megoldás egy új módja a NETGEAR WiFi hozzáférési pontok, routerek és tárolóeszközök azonnali felderítéséhez, konfigurálásához és folyamatos felügyeletéhez és kezeléséhez. Az Insight elsőként ebben az iparágban, egy egyszerűen használható mobilalkalmazást is kínál, plug-and-play beállítható és használata kifejezetten javasolt a kisvállalati környezetben. Az új Insight megoldás a fárasztó telepítésre és konfiguráció műveletére adott válasz a NETGEAR-től. A NETGEAR Insight alkalmazás letölthető az Apple® App Store℠ és a Google Play ™ áruházakból.

 

vissza