A Microsoft újabb játékot fejezett le...

2016-05-15 11:31:38

Lassan kezdjük megszokni, hogy a Microsoft abnormális bejelentéseket és lépéseket teszt hónapról hónapra. Most éppen a 2013-as E3-on nagyot robbant és megjelenését követően is igen nagy szeretet övezte Project Spark c. játékot küldték a süllyesztőbe.


 

A Microsoft ámokfutása új áldozatot követelt. Azt hittük, hogy az új Fable elkaszálása után csillapodik a vállalat vérszomja, de nem bírták ki. A 2014-ben megjelent Project Spark nevezetű kreativitást és értelmet előnyben részesítő programot, ami PC és XONE platformokra volt elérhető, a kiadó levette áruházaiból, majd egy, a játék hivatalos fórumán megjelent írásban közölték, hogy ennyi volt...

prject-spark-xb1

A PS már május 13-ától nem megvásárolható/letölthető, bár a szerverek még élnek pár hónapig, majd a pénzt annak támogatásától is megvonják. Persze akik megvásárolták a 2014-es megjelenésének hónapjától számítva idén május 13-áig a Project Sparkot, azok kárpótlásban fognak részesülni.

Egyébként a szoftver életében ingyenesen játszható volt, és ahhoz képest igen nagy bevételeket produkált. Az induló pakkot például több, mint negyed millió játékos vásárolta meg csak XONE-ra.

 

vissza
Legolvasottabb cikkek