A legmenőbb gyűjtői kiadás, amit meg kell szerezni

2016-07-28 08:52:13

Megtudtuk, mi lesz a No Man's Sky gyűjtói kiadásának utolsó két ereklyéje, plusz megmutatjuk a teljes csomagot is, ami csupán 10.000 ember polcán foglalhat helyet.


 

Rohamosan közeledik a No Man's Sky megjelenése és a Hello Games életében akár jó, akár rossz lesz a start, az igazi fordulópont, hiszen ezzel a játékkal egyből a megjelenése napján beírják magukat a történelembe, lévén már most sokkal többen beszélnek a programról, mint akármelyik nagy kiadó AAA címéről több ezer dolláros marketingkampány után.

no mans sky gyűjtói kiadás

Már régóta tudni lehet, hogy lesz egy nagyon menő gyűjtői kiadása a játéknak, amit csak és kizárólag innen lehet megvásárolni 150$-ért. Az ár és a kizárólagos terjesztés a limitált példányszám miatt olyan amilyen, össz-vissz 10.000 db-ot dobnak piacra ebből az Explorer's Edition nevezetű fergeteges csomagból. Az érdekesség, hogy a napokban lerántották a leplet az utolsó rejtélyes tárgy mibenlétéről is, ami egy kis füzetecske lesz, amibe feljegyezhetjük kalandunk főbb pontjait, persze csak a mellékelt ábrán is jól kivehető NMS-os tollal.

no mans sky gyájtói kiadás

vissza