A Final Fantasy XV meztelen modjai hatással lehetnek a többi részre

2017-09-06 21:08:32

A fejlesztők elmondása szerint a modderek a lehető legszélesebb határokon belül, de ellenőrizve lesznek.


 

A Final Fantasy XV hatalmas sikereket ért el tavaly november óta, a nagyja pedig még csak most jön, ugyanis bár pontos dátum nincs, 2018 elején érkezik a PC-s verzió is. Mint kiderült, teljesítmény terén is rettentő széleskörű lesz a támogatás, a moddereket sem szeretnék túlságosan kordában tartani.

A Square Enix kifejtette, nem kívánja cenzúrázni a modokat, még a meztelen tartalommal bírókat sem, azonban ezek mivoltja potenciálisan befolyásolhatja a további Final Fantasy epizódokat. "A felhasználók számára a lehető legnagyobb szabadságot szeretnénk megadni a játék élvezeteit tekintve, így nem kívánunk túl sok korlátot felállítani. Mindazonáltal a megkérdőjelezhető modok hatással lehetnek a jövőbeli FF címekre." - mondta Hajime Tabata.

A Final Fantasy XV PC-s kiadása egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de az ígéretek szerint 2018 elején érkezik. Aki unatkozna addig, netán nehezére esne kivárni e néhány hónapot, a konzolos változat 2016 végétől elérhető, január 31-ig pedig mér tart az Assassin's Creed crossover esemény.

vissza