5 híres színész, akik kedvenc játékainkban is szerepeltek

2016-02-21 17:38:21

Bár a legtöbb színész fekete ponttal jelzi életrajzában, ha egy-egy játékban valamelyik karakter a hangjukat kölcsönözte, de minket ez nem izgat. Íme 5 sztár, akikről biztos nem tudtad, hogy virtuális szereplőket szinkronizáltak.


 

Nolan North a tökéletes példája annak, hogy nem kell jó színésszé válni akkor, ha valaki karriert akar csinálni a videojáték karakterek szinkronizálásából. Az úriember a legkülönbözőbb AAA játékokban fordult meg 1999 óta és tényleg érti a dolgát, a legtöbb játékos kedvence lett az évek során, persze rá is szolgált. De mi van akkor, ha egy ember nem ilyen célokkal adja a hangját egyes játékokhoz? Mi van ha egy olyan színésztől is beszélünk, aki elismert világszárt és mondjuk a Schindler listájának főszereplője?

5.

Az 5. helyen máris kedvenc sztárunk áll, akinek karakterét valahogy mindig utoléri a vég. Sean Bean akkor is a másvilágra költözik, ha éppen nem is a rossz fiú szerepében tetszeleg, ez történt A gyűrűk urában és a Trónok Harcában is. A The Elder Scrolls IV: Oblivionban Martin Septim hangjaként jelenik meg Boromir és a történet végén úgyszintén nem lesz boldogan élünk amíg...

1

4.

Sosem gondoltuk volna, hogy Gary Oldman, aki többek között Harry Potter keresztapja is volt, épp a Call of Duty-ban tesz egy látogatást. A híres Viktor Reznovnak adja jellegzetes hangját mind a CoD: World at War-ban, mind a CoD: Black Ops első két részében. Azt nem tudjuk, hogy Oldman szinkron alakítása mennyire emeli meg a játék színvonalát, de az biztos, hogy telitalálat volt a háború szörnyűségei által meggyötört Victor megszemélyesítésére.

2

3.

Valószínűleg Spárta egyetlen egyenjogú felesége Lena Headey volt a 300. című filmben, de ma inkább a Trónok Harcában nyújtott összeesküvései és gonoszkodásai teszik ismertté. A 2012-es év egyik legjobb lopakodós kalandjátékában, a Dishonored-ben Lena Callista Curnow hangjául szolgál.

3

2.

Veronica Mars rajongóknak valószínűleg az Assassin's Creed játszása során egyből feltűnt Lucy Stillman és a hangjaként szolgáló Kristen Bell közötti hasonlóság. A színésznőnek mondhatni igen nagy szerepe jutott az AC világában, hiszen a legjobb epizódokban Desmond Miles legfőbb társa volt. Így hoznia kellett Nolan North veterán szinkronszínészi képességének minimumát, ami sikerült is neki!

4

1.

És íme az első, egyben a legnagyobb meglepetés: Liam Neeson. Az Elrabolva filmek és a Schindler listájának sztárja nem kisebb játékban hagyott nyomot, mint a Fallout 3. A Vault 101-es lakója volt James is, akinek az arca az elsők között volt, amit megpillantottunk még kisbabaként a játékban, ráadásul az apánk is ő volt. Úgy bizony, most már ezt is tudod, a Fallout 3-ban ha gonosz emberek elraboltak volna, akkor az tuti, hogy James (azaz Liam) megtalálja és meg is öli a galádokat valószínűleg egy yachton...

5

 

 

Te tudsz valami hírességről aki akár elbújva akár nagyobb szerepet is bevállalva neves játékokban szerepelt?

vissza
Legolvasottabb cikkek