23 millió gyűlt össze, mégis törölték a Fable Fortune-t

2016-06-22 14:53:58

Manapság már nem is lehet követni a Kickstarter kampányok kimenetelét, annyi és oly sokféle dologra gyűjtenek pénzt az emberek, hogy csak az igazán nagy hírnevet szerző projektekre figyelnek oda.


 

Néhány hónapja számolta fel a Microsoft egyik legígéretesebb fejlesztőcsapatát, a Lionhead Studios-t, akikben maradt annyi büszkeség, hogy nem hagyták veszni saját, több millió rajongót számláló brandjüket. Teljesen új céget alapítva Kickstarteren kezdtek pénzt gyűjteni a Fable kártyajátékra, mert ha mostanság valamiből hiány van, az a nyereséghajhász időlopó Hearthstone koppintások.

Tegnap este a Flaming Fowl Studios leállította támogatógyűjtő kampányát, így az összegyűlt potom 23 millió forinttól el is köszönhettek, de ha minden igaz azért, mert egy befektető megsajnálta(?) a csapatot és felkarolta a PC-re, X1-re és okos készülékekre megjelenő Fable Fortune c. játékukat. Vagyis kaptak egy sokkal, de sokkal kecsegtetőbb pénzügyi ajánlatot és rá is haraptak. Az előkészületek pedig olyan nagyléptűek, hogy a zárt bétára már lehet is jelentkezni.

vissza
Legolvasottabb cikkek