1993-ban már tudták, hogy lesz VR pornó (18+)

2016-03-30 19:41:42

Előkerült egy 1993-as magazinból néhány kép, amin bemutatnak nekünk egy virtuális sex eszközt, a CSEX-et.


 

A lent látható képek és maga a téma először az 1992-es Future Sex magazinban jelent meg, a CSEX (cyber sex)  névre hallgató technológia bemutatása végett. A magazin 4 oldalon át foglalkozott az eszközzel és vesézte azt ki az utolsó milliméterig. Érdekesség, hogy az egészen 2200-ig (!) elnyújtott üzleti és fejlődési útmutató 2010-re egy kiforrott "sex ruhát" jósolt 3D-s élethű modellekkel, 2020-ra pedig orgazmus szimulátort és a teljes ruhát felváltó fejre helyezhető sisakot - ezek szerint 4 évvel megelőztük a jóslatot.

vrsex

A Future Sex magazinon kívül, egy virtuálisabb változatról számolt be az 1993-as Hyper magazin, aminek szerkesztője egy olyan lehetőséget boncolgatott, amin belül már két, a ruhákat viselő fél találkozhat egymással a virtuális térben, ahol a ruha A pontból B-be küldi a kívánt impulzusokat így elérvén a két felhasználó között létrejövő virtuális közösülést. Természetesen a "multiplayer" mód mellett lehetőség lett volna sztárokkal is együtt hálni "singleplayer-ként".

Az ruhát és magát a közvetítő eszközt közel 750 ezer dollárra becsülték, amiből a legdrágább luxus prostival 18.75 estét tölthetne el a vásárló (akiből nem nagyon akadt). Feltehetően azért a népszerűtlenségben az alábbi kép is közrejátszott, ami egy virtuális szexpartnert ábrázol, Valerie-t...

rjqvhg0p5kjzjy63gz6d

 

Nem bánjuk, hogy a fent látható ruha nem került forgalmazásba, hiszen a jelenlegi VR technológia sokkal szofisztikáltabb pornó nézésre kínál alternatívát.

Üdv a jövőben, végre megérkeztél.

vissza
Legolvasottabb cikkek