Most akár 1$-ért szert tehetsz Xbox Live Gold tagságra vagy Game Pass-re!

2017. november 20. 10:24 du.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hiába Black Friday, ezzel az akcióval nem kell várnod péntekig!


 

Bár a Microsoft is hatalmas hangsúlyt fektet a fekete pénteki akciókra, most egy egészen más kedvezmény kereteiről szolgálunk jó hírekkel. Egy hónapos előfizetés az Xbox Live Gold-ra vagy a még újnak mondható Game Pass-re mindössze egy dollárért… Egyetlen feltétele van a dolgoknak, mégpedig, hogy ez az első tagságod. Egy szóval, aki már rendelkezett az adott szolgáltatással, nem élhet a lehetőséggel, akinek azonban nóvum a dolog, kalandra fel!

Aki esetleg nem ismerné, a Game Pass egy havi 10 dolláros cucc, melynek keretein belül immáron több mint 100 címmel gazdagodik könyvtáratok, ha előfizettek. Ide tartozik például a Halo 5, a Fable III, a BioShock Infinite, vagy a Metal Gear Solid V, és persze rengeteg más (a teljes listát nemrég a GameSpot is összeszedte, és folyamatosan frissíti).

Ami a fekete pénteket illeti, meglepő módon nem az újdonsült Xbox One X kerül reflektorfénybe. Érdemes azonban ennek ellenére is nyitva tartani a szemünket, ugyanis a One S gépek 14 napos Gold, és egy hónapos Game Pass tagsággal, ráadás szabadon választott játékkal mindössze 190 dolcsiért zsebelhetőek be.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Hénya
@Hénya
„Tabula rasa”