Zombie Army 4 - trailerrel jött a megjelenés dátuma

2019-10-15 21:13:00

A Zombie Army sorozatot nem hinném, hogy bárkinek is be kellene mutatnom... A Sniper Elite széria spin-offjaként bemutatkozó lövölde hatalmas sikert tudhat magának az első három epizóddal is, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy érkezik a folytatás. Az eddig megjelenés dátum nélkül futó negyedik epizód most egy új előzetessel robbantotta fel az internetet, egy külön videón pedig a gyűjtői kiadás tartalmát is részletezik.

Újoncként köszönthetjük a cápákat és a tankokat, melyek remélhetőleg az eddigieknél is pörgősebbé, izgalmasabbá teszik majd a játékmenetet. A jól megszokott, világháborús fegyverek visszatérnek, de olyan egzotikumokkal is gyarapodik arzenálunk, mint például az elektromos kesztyű. A kooperatív mód ismét opció, de ha nem vagyunk társas hangulatban, egyedül is darálhatjuk az ellent.

A megjelenés 2020. február 4-én esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint PC-re, ezúttal azonban az Epic Games Store-on keresztül válik majd elérhetővé a projekt. A gyűjtői kiadást megvásárolva artworkökre, egy zombi cápa szoborra, egy steelbookra, egy 60 oldalas művészi füzetre, egy karaktercsomagra, valamint a játék zenéire tehetünk szert.

vissza
Legolvasottabb cikkek