Witchfire – brutális lövölde a Painkiller készítőitől

2018-12-13 20:28:00

A Witchfire még 2017 év végén került bejelentésre a The Astronauts háztája felől, akiknek egyébként a Vanishing of Ethan Cartert és a Painkillert is köszönhetjük. Megmondom őszintén, hogy a fejlesztők nevét hallva egyből érdekeltté váltam a projekt iránt, így mélyen érintett, mikor a stúdió leállt a tartalom-megosztással...

Ezért is örömhír a mai, hiszen újra szóba került a projekt, és a látottak alapján nem csak az echte középkorbéli boszorkányokat, de náluk sokkal rosszabb lényeket is kapunk. A közlemény szerint mi, mint az Egyház pusztító keze vagyunk a felelősek e termtményekért, és annak ellenére, hogy nyilvánvaló a jó vs. gonosz felállás, a fejlesztők figyelmeztettek, hogy korántsem ilyen fekete-fehér a helyzet.

Nagyon úgy hangzik, mint egy ide-oda tekert természetfeletti sztori, ám kihangsúlyoznám, NEM történet-alapú játékról beszélünk. A Witchfire a kihívásokra és képességekre fókuszál, és bár a végső győzelemhez rengeteg út vezet, bizonyítanunk kell rátermettségünket a boszorkányvadászatban, és annak minden titkában, fortélyában.

A fejlesztés még korai fázisban van ahhoz, hogy a csapat elkezdje állapotfrissítésekkel bombázni az internet lakóit, így a megjelenés is elég távoli: valószínűleg valamikor 2020 folyamán debütál a projekt. 

vissza