Warhammer 40,000: Kill Team – brutális cinematic előzetes érkezett

2021-07-12 17:50:00

A Warhammer 40,000 világa régóta nem csak a könyvek és videójátékok terére terjedt ki, az asztali társasjátékok is hatalmas sikernek örvendhetnek. Sajnos egy komplett szettért manapság nem kis összeget gombolnak le a vásárlókról, azonban jó alternatíva lehet a Kill Team új kiadása, mely új dobozos készlettel bővíti a repertoárt, és a szabályokat is átírja kissé. 

A Kill Team: Octarius műanyag figurákkal érkezik, és a Death Korps of Krieg, valamint az Ork Kommandos osztagokat tartalmazza. Ezen felül természetesen jár hozzá egy játéktábla, dobókocka, 54 kártya, harci eszközök, tokenek, valamint egy szabályfüzet is. ami a szabályok változását illeti, egyelőre nem tudni róla sokat, de várhatóan kissé eltávolodunk a Warhammer 40,000-től, és az Age of Sigmar: Warcryhoz kerülünk közelebb, de biztos nem ilyen egyszerű módon, mint ahogy írtam. 

Az Octarius setting bekerül a következő kampánykönyvbe is, mely részletesen bemutatja a szektor háborúját, melynek sztorija remélhetőleg majd bekerül egy videójátékba is. A Kill Team: Octarius készlet egyébként augusztustól rendelhető elő, és egyelőre úgy fest, csak a készlet erejéig lesz elérhető, azonban külön felhívnám a figyelmet, hogy akinek csak a miniatűrákra fáj a foga, ne vegye meg a komplett szettet, ugyanis később külön is beszerezhetők lesznek. Addig is nézzétek meg a brutális cinematic előzetest a játékhoz:

vissza