Warhammer 40k: Eternal Crusade - betekintés a zárt alfába

2015-11-28 21:18:14

Miközben javában zajlik a budapesti PlayIT, ahol a mi Fannink is jelen volt ma a Nintendo színpadon, addig külföldön a Warhammer 40.000: Eternal Crusade zárt alfájából mutatnak meg pár percet a készítők.

 

Warhammer-40000-Eternal-Crusade-Logo

A Behaviour Interactive sci-fi MMORPG-je csak egy a sok-sok Warhammer játék közül, ami az elkövetkezendő egy évben jön, viszont mindenképpen kiemelt szerepet érdemel mind közül. A játékosok egy egész bolygón rohangálhatnak, négy játszható frakcióval, ezen belül több kontinensen és míg a történetet Graham McNeill írta, aki híres a minőségi Warhammer novelláiról, addig a látványvilágról az Unreal Engine 4 gondoskodik számunkra.

A játék zárt alfája jelenleg is tart, amibe bárki csatlakozhat, amennyiben vásárol egy Founder Packot, éppen ezért összedobtak egy kisebb videót a játékmenet emlékezetes jeleneteiből, ami egyaránt tartalmaz filmes, illetve játékbeli tartalmakat is.

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade a következő évben valamikor fog megjelenni PC-re, Linuxra, Mac-re, PS4-re illetve Xbox One-ra, de a zárt alfa kizárólag PC-n játszható.

vissza