Visage - újabb horrorprojekt a Kickstarter-en

2016-02-07 11:18:43

A horrorjátékok népszerűsége nagyon szembetűnően növekszik. A kérdés csak az, hogy a játékosok szeretnek egyre jobban félni, vagy a kiadott projektek egyre kevésbé ijesztőek.


 

Nos, mindenkit biztosíthatunk, ha a Visage alapján tennénk fel e kérdést, valamint a cím tényleg sikereket ér el, az első válasz a helyes. A mai világban a horror egy elég tág fogalmat jelöl. Beszélhetünk zombikról, rejtélyes helyekről, sötétségről, vagy vallással kapcsolatos dolgokról, mondjuk ördögűzésről, de paranormális jelenségekről is, mely utóbbi jellemzi a legjobban a címben jelölt játékot.

Feladatunk nem más, mint különféle cikkekben olvasott, rádióban hallott, illetve tévében látott részletekből összerakni a történetet, ennek helyszínéül pedig egyetlen ház szolgál. A fejlesztők szerint azonban a játékidő így is meghaladja a 7-8 órát.

A Kickstarter-en szereplő Visage tervezett megjelenés 2017. januárja, a megcélzott platformok pedig a PC és a VR-eszközök. Később viszont a PlayStation 4-et és az Xbox One-t is megpályázná.

vissza