Videón a Doomot leszóló fejlesztő új játéka

2016-05-21 14:17:32

Cliff Bleszinski nevétől volt hangos a sajtó pár napja, amikor is nyíltan és őszintén mondta el Twitteren aggályait az új Doommal kapcsolatban, most itt van és megmutatjam milyennek kell lennie egy adrenalinra építő játéknak.


 

A játékipar méltán elismert tagja igen régóta tevékenykedik és eddig olyan játékokat tett le az asztalra, mint az Unreal sorozat, vagy éppen a Gears of War széria. Tehát mondhatjuk, hogy Bleszinski úr neve igen sokaknak jelent valamit, és az is biztos, hogy ért a pörgős programok kitalálásához.

Pár napja viszont elég borsos kritikát fogalmazott meg a Doommal kapcsolatban, aminek sokan igazat adtak, de elmondása alapján nem volt semmiféle rosszindulat a mondanivalójában, inkább csak őszintén beszélt az id játékáról.

Most pedig eljött az alkalom, hogy bizonyítson legújabb játéka, a LawBreakers kapcsán. A lövölde ugyanis kap egy videósorozatot, amin belül csomó izgalmas infót közölnek, egyes karakterekről képességeikről és fegyvereikről. Az első ilyet nézd is meg, majd jelentkezz az impresszív sci-fi shooter Alfa tesztjére.

vissza