Úton van az Assassin's Creed tévésorozat

2017-03-22 22:47:40

Ez lehet a Netflix következő nagy dobása?


 

A Ubisoft nemrég elárulta, hogy egy Assassin's Creed tévésorozaton dolgozik. Aymar Azaizia ezt a Reddit AMA-n is megerősítette, azonban további részleteket ő sem árult el a róla. Tavaly már sejthettünk dolgokat, mikor a Ubisoft a Netflix-szel kezdett tárgyalni, ám biztosra nem tudtuk, mely projektjükről is van szó. Elmondásuk szerint kihasználják az időt, hogy valami olyat vigyenek képernyőre, amire ők maguk is büszkék lesznek.

assassin's creed

A munkálatokról feltehetően a Ubisoft Motion Pictures gondoskodik, de érdemes lehet megemlíteni, hogy emellett az Assassin's Creed film folytatásán is dolgoznak. Nem mellesleg közrejátszottak a Rabbids Invasion Nickelodeon-os szériájának készítésében is.

Mindeközben az Empire c. játékról is kiderült néhánys dolog. Szintén az AMA-n érdeklődtek, hogy a korábban bemutatott képernyőkép ezen projektből származik-e, ám meglepő módon nemleges válasz érkezett (Not AC). Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Amint tudunk valamit, tájékoztatunk benneteket is, úgyhogy érdemes velünk maradni!

vissza